Sinds de overname van Bacchus door ondernemende chef-kok Michiel Daeseleire
werd de focus van het etablissement verlegd van café naar brasserie.
Wat krijg je dan zoal op je bord?
Wel, oerdegelijke, verfijnde en betaalbare gerechten
uit een typisch Belgische keuken
met wisselende, seizoensgebonden suggesties.
En oh, ja: vrijdag = visdag. Niet te missen!
Waarom deze nieuwe, gastronomische piste?
Omdat wij Belgen bourgondiërs pur sang zijn. Punt.
Bacchus is dan ook een initiatief van bourgondiërs voor bourgondiërs.
Bekijk het volledige menu hier!
Komen smullen is mogelijk:
van woensdag tot zondag
van 11.00 uur – 22.00 uur.
Reserveren wordt daarbij,
gezien onze beperkte capaciteit,
sterk aangemoedigd!
Klik hier om je tafel te boeken!
Ten slotte behoren ook
privé-lunches of –diners
zeker tot de mogelijkheden.
Contacteer ons via:
michiel@bacchusantwerpen.be
of +32 3 345 86 55